söndag 11 november 2007

Miljölögner och falsk marknadsföring

Under helgen har jag funderat en del över falsk marknadsföring. Eller heter det otillbörlig? Vet egentligen inte vad skillnaden är, säkert nåt juridiskt. Får kolla med L som du ser med latinorumpa i föregående inlägg.

Här kommer ett antal exempel på falsk marknadsföring. Eller lögner är det väl egentligen:

Miljöminister Anders Carlgren och regeringen skickade kärnavfall till Sellafield över vatten för ett tag sen. Helt säkert sägs det, men vad händer egentligen med stormar och väderkaos? Läs väderuppdateringen här och här>> Dags att omvärdera kanske?

Brandlarmet gick i fredags på jobbpuben. Vårt larmföretag heter Rapid och efter 45 min är de fortfarande inte på plats. Dags för namnbyte?

OKQ8 skulle lansera en diesel som var miljövänlig innehållande palmolja. Stackars Camilla Slunge fick till slut trycka på den röda knappen och ställa in hela lanseringen. Jobbigt läge.

”Nejdå vi behåller samma företagskultur” – säger backslicken från Handels som tar över som vd på mitt jobb from 1 januari. Nån som tror honom?

Tack till slut till det förlovade paret för att jag igår bröt veckans sjukt dåliga trend. Skönt (helt klart!) att pimpen A inte kör med falsk marknadsföring!

Inga kommentarer: