torsdag 6 mars 2008

Ruttna tomater på Reinfelt


En nyhetsdag som denna, då det berättas att Apoteket ska börja sälja porriga leksaker (fler dildos åt folket!), kommer den chockerande nyheten att några ungdomar (ligister?) skrikit fula ord åt Reinfelt. En slags verbala ruttna tomater på våran främsta makthavare och det är väl inget konstigt med det? Svenskan är direkt med och bevakar. Drog lite på mungiporna, tills Reinfelt jämför protesterna med att stå i klacken när djurgårn spelar. Snacka om härskarteknik - 10 poäng till Fredrik!

De är antagligen, som så många andra, besvikna över högervindarna som blåser i samhället, och alla har ju trots allt rätt att säga sin åsikt. Vi får alla nån gång en känga för våra politiska åsikter. Tycker det är bra att även Fredde hålls någorlunda nära den verklighet vi andra lever i.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Blåser det verkligen högervindar i samhället?

Det verkar i alla fall inte avspegla sig i oppinionundersökningarna.

Kontemplerande kille sa...

Det kommer göra det när sossarna bekräftar att de är samma gamla parti som de var med GP i spetsen. Räck upp en hand alla som vill gå tillbaks...

loathing sa...

fan jag har inte ägt en dildo, det är så sorgligt på nåt sätt att äga en, men man kanske skulle ta och ändra åsikt om dom endå kommer från aopteket, jag menar hur coolt e inte det.