tisdag 19 februari 2008

Hjälp mig! 30 saker innan 30

Jag ska göra en lista på 30 saker jag måste hinna med innan jag fyller 30. Tar tacksamt emot förslag. Har hittills bara fyra saker på listan.

Inget är dumt, inget är omöjligt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Snälla, gör en lista till mig med. Jag är apatisk.

Anonym sa...

Hmmm... Man måste göra enkla saker, för 30 närmar sig. Meneeee låt mig se vad jag gjort som är oslagbart...

1. Åka till en ort i man inte vart på förr i Sverige, hävda att man heter Britta så man kan presentera sig för alla som Fitta och när de frågar "va?" så säger man sakligt "Britta".

2. Sitta vaken en hel natt med bästa vännen, dricka sjukt mycket vin och sedan skriva elaka, anonyma kommentarer i elaka/grymt fula personers bloggar. Leder till sjuka skrattanfall.

3. Stänga in sig själv i lyan med några liter glass, sträck-kolla på gamla kärleksklassiker och gråta ögonen ur sig. Underbart!

4. Nattbada naken. Då kan man leka sjöjungfru. Vifta med håret ordentligt bara.

5. Åka på gummidäck efter en skoter. Har man lika tur som jag så går nån kärring på isen som man kan lyckas fälla. Då gasar därifrån efter det (ja, dvs om tant i fråga inte ligger orörlig).

6. Lyckas åstadkomma en riktig filmsekvens. Du vet en sån: "Stanna bussen! Jag måste bekänna min kärlek." Avslutas dock sällan med applåder, men i mitt fall med fantastisk älskog i skogen en tidig morgon i juli.

7. Bygga vulgära snöfigurer iförd sjukt fula täck-kläder (fick syrran att göra detta med mig).

8. Skriva ett handskrivet brev till alla vänner som betyder något speciellt för en och skicka på posten.

9. (Den här kommer jag få skit av syrran för att jag skriver. Kan ju säga redan nu att jag dock inte förespråkar droger). Sätta sig som en tomte i skogen med en termos te och röka ner sig något. Toppluva krävs! Spela gärna Janis Joplin på en bandare under tiden. Skrik "yeah man" och "peace and love dude" om vartannat.

10. Komma ihåg att du är en fantastisk, stark, underbar kvinna som bara är värd det allra bästa.